Tadej Pogacar kan het voorlopig niet spannend maken – WIELERFLITS UPDATE #19
foto: Cor Vos
woensdag 20 juli 2022 om 10:00

Tadej Pogacar kan het voorlopig niet spannend maken – WIELERFLITS UPDATE #19

Video De overgangsritten voor de rustdag waren spannend en zwaar voor de renners. In dat opzicht baarde de etappe naar Foix een muis. Hoewel we effectief in de Pyreneeën zijn, rekende het peloton deze rit daar nog niet echt toe. Desalniettemin probeerde Tadej Pogačar zo goed als het ging om de gele trui van Jonas Vingegaard aan te vallen. Voorlopig zonder resultaat.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Wat dat betreft was het verhaal van de etappe niet heel bijzonder. Dat van ritwinnaar Hugo Houle was dat wél. De Canadees maakte omwille van een speciale opdracht al jaren jacht op een ritzege in de Tour de France. Een veelwinnaar is hij absoluut niet, maar in Foix boekte hij misschien wel de mooiste ritzege van deze Ronde van Frankrijk. Onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen praten je volledig over alles bij in de nieuwe WielerFlits Update!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.