Vacansoleil-DCM kijkt terug op boeiende Tour Down Under
maandag 23 januari 2012 om 11:14

Vacansoleil-DCM kijkt terug op boeiende Tour Down Under

foto: Sirotti

Hoewel Vacansoleil-DCM er in de eerste grote wedstrijd van het seizoen niet in slaagde WorldTour-punten te verzamelen, kijkt de Nederlandse wielerploeg terug op een boeiende Tour Down Under. Ploegleider Michel Cornelisse
vertelde op de website van de ploeg dat hij lichtpunten heeft gezien en een mooi vervolg van het seizoen verwacht.

De ploeg is tevreden dat de renners zich in Zuid-Australië hebben laten gelden. “We hebben ons goed laten zien en geen grote vlucht gemist, ook op zo een laatste dag zitten we weer met Sergey Lagutin in de aanval,” blikt Cornelisse terug. “Natuurlijk is het jammer dat onze sprinters een aantal maal ten val komen en dat Lagutin een slechte dag had in de koninginnerit. Echter, ik zag een goed koppel groeien in Mol en van Hummel en weet dat Feillu, Lagutin en De Gendt nog in opbouw zijn. Ik kijk met een zonnige blik naar het nieuwe seizoen vanuit de Australische hitte.”

Volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad deed zich in Australië nog een opmerkelijk incident met Cornelisse voor. Toen de ploegleider de hotelkamer van een van zijn renners binnen dacht te stormen, bleek hij op de verkeerde kamer te zijn.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.