Van Avermaet maakt eerste trainingsritje na val in Vlaanderen
Foto: Sirotti
zaterdag 9 april 2016 om 13:59

Van Avermaet maakt eerste trainingsritje na val in Vlaanderen

Greg van Avermaet is morgen een van de grote afwezigen in Parijs-Roubaix. Toch is de BMC-renner minder dan een week nadat hij zijn sleutelbeen brak in de Ronde van Vlaanderen weer terug op de fiets gesprongen. Van Avermaet maakte vandaag samen met zijn vaste trainingsgroepje een ritje van twee uur, meldt Sporza. Een foto daarvan werd door een van zijn trainingsmaten op Instagram gezet.

Geconcludeerd kan worden dat het herstel van Van Avermaet voorspoedig verloopt. Eerder sprak de 30-jarige Belg de hoop uit deze week weer voorzichtig op de rollen te kunnen rijden, maar hij voelde zich blijkbaar goed genoeg om vandaag al de weg op te gaan. Wanneer Van Avermaet zijn rentree zal maken, is nog onduidelijk.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
9 april 2016 14:04
Doodzonde dat hij is uitgevallen. Mooi dat zijn herstel goed gaat maar wat had ik hem het gegund de finale mee te kleuren. Meest aanvallende renner afgelopen jaren maar heeft nu pas Door Hoe je wint. Hopelijk heeft hij volgend jaar meer geluk en pakt hij een monument!
9 april 2016 14:23
Go Greg!
9 april 2016 16:23
Hamilton reed gewoon door in de Tour met zijn sleutelbeen half uit zijn trui en won bovendien een etappe.....dat was pas straf....
9 april 2016 17:15
Hamilton had nog wel andere brandstof ook..

Om te reageren moet je ingelogd zijn.