Winactie: Voorspel de winnaar van de Mortirolo-rit in de Giro en win de Sunsation zonnebrand van Dynamic
foto: Cor Vos
zondag 19 mei 2024 om 08:00

Winactie: Voorspel de winnaar van de Mortirolo-rit in de Giro en win de Sunsation zonnebrand van Dynamic

De Giro d’Italia is meer dan een week onderweg en er komen in de tweede en derde week nog grote bergetappes aan. Samen met Dynamic Bike Care mogen wij drie keer Dynamic Sunsation weggeven, als jij de winnaar van etappe 15 (die over de Mortirolo gaat en finisht in Livigno) juist weet te voorspellen. Wil jij kansmaken op deze speciale zonnebrand voor fietsers? Doe dan mee met de WielerFlits winactie.

Met Dynamic Sunsation kun je veilig trainen of genieten van je fietsrit zonder te verbranden. De formule is speciaal ontwikkeld voor fietsers: zweetbestendig, plakt niet, transparant en gemakkelijk aan te brengen. Je beschermt je huid tegen UVA en UVB straling maar wordt wel gewoon lekker bruin. Sunsation is beschikbaar met factor SPF 30+ en SPF 50+, is veilig voor alle huidtypes en zowel op het lichaam als op het gezicht te gebruiken. Met de code WFSUNSATION krijg je nu 10% korting op Dynamic Sunsation.

Hoe werkt het?
1. Geef uiterlijk zondag 19 mei 2024 om 10.00 uur jouw antwoord door via onderstaand formulier. Dat is vlak voor de start van etappe 15 in de Giro.

2. Onder de deelnemers met de juiste antwoorden, verloten we de volgende prijzen:

3 x Dynamic Sunsation – Zonnebrand voor fietsers (t.w.v. €18,99)

3. De winnaars worden na afloop via e-mail bekendgemaakt.

De winactie voor de Sunsation zonnebrand van Dynamic is inmiddels gesloten

RIDE Magazine