Ploegleiders opgelet: Deze prijzen kan je winnen tijdens de Giro d’Italia!
vrijdag 26 april 2024 om 16:09

Ploegleiders opgelet: Deze prijzen kan je winnen tijdens de Giro d’Italia!

Speel je mee met WielerFlits Ploegleider dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan de verschillende klassementen ook kans op leuke prijzen. Inmiddels zijn de prijzen voor het Giro-klassement bekendgemaakt.

Hoofdprijs 
Het nieuwe Visma-Lease a Bike-shirt
De winnaar van Wielerflits Ploegleider Giro 2024 wint het gloednieuwe shirt van de meest succesvolle ploeg ter wereld: Visma-Lease a Bike. Vorig jaar stak de Nederlandse equipe er met kop en schouders bovenuit en won het alle grote rondes. Wie wil zich niet met deze succesformatie associëren?

Tweede prijs
Jaarabonnement op RIDE Magazine
De nummer twee verzekert zichzelf van een jaar lang leesplezier, want die wint een jaarabonnement op RIDE Magazine, een must-have tijdschrift voor fans van wielrennen. Dit blad, gemaakt door de redactie van WielerFlits, verschijnt vier keer per jaar op je deurmat. De runner-up is dus een jaar lang verzekerd van de leukste verhalen uit de wielrenwereld!

Derde prijs
Hét boek voor iedere wielerfan!
De nummer drie mag zich ook tevreden stellen met een mooie prijs. Ben jij gek op wielrennen, spelletjes en quizzen? Dan is dit een gouden combinatie. In het Wielersport Puzzelboek komen namelijk al deze elementen samen. Los jij de puzzels door middel van je kennis op? Dit is hét boek voor iedere wielerfan!

Extra prijs voor de lijstaanvoerders tijdens de rustdagen
Zomereditie RIDE Magazine
Nieuw dit jaar is dat er ook prijzen te verdienen zijn voor de landelijke nummer één op de eerste en tweede rustdag. Sta jij op maandag 13 mei of 20 mei bovenaan in het Algemeen Klassement? Dan win jij de nieuwste zomereditie van RIDE Magazine.

Wil je er zeker van zijn dat je deze zomer kunt genieten van uren leesplezier? Bestel dan nu de zomer-editie van RIDE voor slechts € 9,95 en ontvang hem, vóórdat hij in de winkel ligt, in jouw brievenbus.

Geplaatst als onderdeel van: Steeds meer Tour-selecties zijn bekend: wie stel jij op in WielerFlits Ploegleider?

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.