Puck Moonen sluit na relatiebreuk en ruzie om huis moeilijke periode eindelijk af
donderdag 2 mei 2024 om 19:41

Puck Moonen sluit na relatiebreuk en ruzie om huis moeilijke periode eindelijk af

Het is al bijna twee jaar geleden dat de relatie tussen Puck Moonen en Twan van Gendt stukliep. De ruzie tussen de twee over een huis dat ze eerder samen kochten, bleef echter voortduren. Inmiddels zijn ze er uitgekomen en is Moonen weer de enige eigenaar van het huis, laat ze opgelucht weten op sociale media.

“Heb dit huis ‘weer’ gekocht vandaag”, jubelt Moonen op Instagram. “Ik ben weer alleen huiseigenaar. Het heeft bijna twee jaar geduurd. Het is nooit leuk als een relatiebreuk zuur wordt en je ruzie met elkaar krijgt over je huis. De laatste paar maanden van het proces waren extreem uitputtend en frustrerend, vooral omdat de overdracht steeds werd verschoven, met weken per keer.”

“Ik moest aan steeds weer andere standaarden voldoen, heb elke keer aan elke wijziging van de regels voldaan, ben door elke hoepel gesprongen die ze me voorhielden en de definitieve handtekening is vanochtend op papier gezet. Het sluit een hoofdstuk af dat me slaap en geluk heeft gekost en dat ik uiteraard ook privé moest houden. Maar dat is het leven, en ik ben blij dat ik de andere kant heb bereikt. Tijd om eindelijk van dit huis te genieten, wetende dat het eindelijk volledig van mij is.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Geplaatst als onderdeel van: Voor het goede doel: Richard Plugge doet mee aan Alpe d’HuZes

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.