Van der Poel kent programma voor december, past voor Essen en Zonhoven
foto: Cor Vos
zaterdag 30 november 2019 om 17:03

Van der Poel kent programma voor december, past voor Essen en Zonhoven

Mathieu van der Poel kent zijn programma voor de maand december. De Nederlander past aankomend weekend voor de Ethias Cross in Essen en de Superprestige-cross in Zonhoven om langer met Corendon-Circus op stage in Spanje te gaan. De wereldkampioen komt daarna nog in acht crossen in actie. 

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“De crossen in Zonhoven en Essen gaan voor mij niet door”, vertelt MVDP. “Dus ik blijf heel de week in Spanje. We kwamen er met Essen niet uit met de startgelden, dan kom ik ook niet voor een cross naar huis. Zonhoven is moeilijk om te missen, maar we hebben met de ploeg beslist om langer te blijven. Het is ook belangrijk om met de wegploeg een hele stage te doen.”

“Dan kan ik met de kerst alles meepakken zonder al te veel te moeten trainen”, vervolgt hij zijn verhaal aan WielerFlits. “Ik wil gerust alle crossen tijdens de kerstperiode rijden.” Het betekent dat Van der Poel aankomende maand in Mol, Ronse, Overijse, Sint Niklaas, Namen, Zolder, Loenhout en Diegem is te bewonderen.

Programma Mathieu van der Poel december 2019
flag-be Zondag 1 december: Zilvermeercross Mol
flag-be Zaterdag 14 december: DVV Trofee Hotondcross Ronse
flag-be Zondag 15 december: Druivencross Overijse
flag-be Zaterdag 21 december: Rectavit Waaslandcross Sint-Niklaas
flag-be Zondag 22 december: Wereldbeker Namen
flag-be Donderdag 26 december: Wereldbeker Heusden-Zolder
flag-be Vrijdag 27 december: DVV Trofee Azencross Loenhout
flag-be Zondag 29 december: Superprestige Diegem

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.