Specialized presenteert nieuwe modellen van Recon off-roadschoenen

dinsdag 14 maart 2023 om 18:58
Specialized presenteert nieuwe modellen van Recon off-roadschoenen
Materiaalzone

Specialized heeft vandaag een tweetal nieuwe paren schoenen gelanceerd. Het betreffen twee toevoegingen aan de Recon-lijn off-roadschoenen: de SW Recon en de Recon ADV.

Aanvoerder van de Recon productlijn is de SW Recon. Deze schoen is ontwikkeld voor off-road gebruik, maar met de kwaliteiten van wegschoenen, stelt Specialized. De schoenen zijn ontwikkeld aan de hand van meer dan 100.000 voetscans van Specialized’s eigen bike fit-systeem Retül. Aan de hand daarvan is een stijve, comfortabele en afstembare pasvorm ontwikkeld. Hierdoor is volgens Specialized geen sprake meer van pijnpunten en blijven je voeten in een optimale positie in de schoenen zitten – in lijn met je knie en heupen. Die performance komt ook met een stevige prijs: €400,-.

De Recon ADV is daarentegen meer ontwikkeld met het oog op comfort, efficiëntie en om goed op te kunnen lopen. De schoen is voorzien van zogenaamde STRIDE toe-flex technology, waardoor de schoen soepeler loopt en fijner aanvoelt naast de fiets. Ook deze schoen is ontwikkeld met Body Geometry technology, waardoor de schoenen volgens Specialized net als de SW Recon geen pijnpunten opleveren. Tevens is de schoen ontwikkeld met het oog op de esthetiek; het oog wil ook wat tenslotte. De Recon ADV gaat over de toonbank voor €200,-.

Binnenkort lees je op WielerFlits een review van de SW Recon schoenen.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.