Acht hechtingen in wenkbrauw Tony Martin

maandag 27 februari 2017 om 16:26
Acht hechtingen in wenkbrauw Tony Martin

foto: Twitter Tony Martin

Maar liefst acht hechtingen waren nodig om de snee in de wenkbrauw van Tony Martin te dichten. De Duitse kopman van Katusha-Alpecin kwam gisteren hard ten val in Kuurne-Brussel-Kuurne en moest mede daardoor de wedstrijd voortijdig verlaten.

Het incident vond plaats op 63 kilometer van de finish. Martin reed achterin de groep achtervolgers en kon geen kant op toen er onverwachts werd geremd. Der Panzerwagen tikte daarbij het achterwiel van zijn voorganger Arnaud Démare aan met als gevolg dat Martin recht op zijn gezicht viel.

De wereldkampioen tijdrijden bleef even geschrokken op een knie leunen om daarna, met een bebloed gezicht, toch weer de fiets op te stappen. Niet veel later verliet hij alsnog de wedstrijd. In het ziekenhuis waren acht hechtingen nodig om zijn wenkbrauw dicht te naaien. Op social media laat Martin weten te hopen op tijd hersteld te zijn voor Parijs-Nice. Een wedstrijd die hij in 2011 wist te winnen.

Dit artikel delen:

7 Reacties

schipperaar 27 februari 2017 om 16:38

Mooi om te zien die teamsfeer in de bus terwijl Tony zwaar gehavend in de lens kijkt. Velen zouden in de leer kunnen bij Sagan die zelden onderuit gaat of toch veelal zonder kleerscheuren.

DeGroteMolen 27 februari 2017 om 16:43

Zag er naar uit de beelden op tv. Hopelijk op tijd fit idd voor PN. Zal Der Tony ook nodig hebben voor het vervolg van de klassiekers.

girardengo 27 februari 2017 om 17:00

@schipperaar
Het kan Sagan uiteindelijk ook overkomen. Cancellara viel in zijn jongere jaren zelden, op gevorderde rennersleeftijd maakt hij zware valpartijen mee.

schipperaar 27 februari 2017 om 17:11

@girard
Voordeel van zijn mtb verleden is dat ie er meestal zonder kleerscheuren afkomt, leeftijd speelt weinig rol vermoed ik, misschien kwam het door de voorgeschreven pijnstillers waardoor de alertheid afnam bij Cancellara.
Hard rijden onderdrukt de pijn ook overigens, na 80km was ik meestal verlost van de rugpijn.

SteelHorseCowboy 27 februari 2017 om 17:15

Gute Besserung Tony.

nasibal 27 februari 2017 om 17:20

Zozo. Acht maarliefst.. in zn wenkbrauw…

Krentenbol 27 februari 2017 om 19:41

Verwondingen in het gezicht zien er over het algemeen wat erger uit dan dat het daadwerkelijk is. Die valpartij had veel slechter af kunnen lopen dus ik denk dat Martin hier niet zo’n probleem mee heeft.

@Schipperaar
Sagan is een acrobaat op de fiets, maar je moet ook gewoon een stuk geluk hebben.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.