Arkéa-Samsic rekent op Bouhanni en Barguil in Milaan-San Remo
Nacer Bouhanni - foto: Cor Vos
vrijdag 19 maart 2021 om 12:09

Arkéa-Samsic rekent op Bouhanni en Barguil in Milaan-San Remo

De laatste selecties voor Milaan-San Remo druppelen langzaam binnen. Arkéa-Samsic rekent zaterdag op rappe man Nacer Bouhanni, die al eens vierde, zesde én achtste werd in San Remo. Ook Warren Barguil maakt deel uit van de zevenkoppige selectie.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De zegeteller staat nog op nul voor Bouhanni in 2021, maar de Franse sprinter is zeker niet bezig aan een slecht seizoen. De renner van Arkéa-Samsic verzamelde al vier podiumplekken in de sprints en werd onlangs in Parijs-Nice nog tweede in een etappe, achter de ongenaakbare Sam Bennett.

Bouhanni deed in het verleden al vaker mee om de zege in Milaan-San Remo, maar de laatste jaren blijkt het een (te) moeilijke opgave om de Poggio te overleven. Mocht Bouhanni niet over de benen beschikken om mee te doen in de finale, dan is Barguil wellicht in staat om iets te ondernemen op de Cipressa of de Poggio.

Arkéa-Samsic rekent verder op de snelle Brit Daniel McLay, diens landgenoot Connor Swift, de Belg Amaury Capiot en de Fransen Thibault Guernalec en Clément Russo.

Selectie flag-fr Arkéa-Samsic voor Milaan-San Remo (20 maart)
flag-fr Warren Barguil
flag-fr Nacer Bouhanni
flag-be Amaury Capiot
flag-fr Thibault Guernalec
flag-gb Daniel McLay
flag-fr Clément Russo
flag-gb Connos Swift

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.