‘Bardiani CSF Faizanè heeft interesse in Fabio Aru’

dinsdag 24 november 2020 om 09:55
‘Bardiani CSF Faizanè heeft interesse in Fabio Aru’

foto: Cor Vos

Fabio Aru zal binnen afzienbare tijd zijn nieuwe ploeg bekendmaken voor 2021, maar volgens Italiaanse media is een transfer naar Bardiani CSF Faizanè allerminst uitgesloten. De ploeg zou interesse hebben in de Vuelta-winnaar van 2015.

De 30-jarige Aru heeft een tegenvallend seizoen achter de rug, maar de klimmer lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over zijn toekomst. Als we de geruchten mogen geloven, kan Aru ook rekenen op interesse van onder meer Team Qhubeka ASSOS, Vini Zabù-Brado-KTM en Gazprom-RusVelo.

“Ik heb contact met verschillende ploegen, maar ik neem de tijd om zo een goede beslissing te nemen. Ik wil zonder druk de knoop doorhakken. Ik wil naar een ploeg waar ik het vertrouwen voel”, zo liet Aru eerder nog weten. “Ik zal eind november mijn nieuwe ploeg bekendmaken.”

Kwaliteitsinjectie 
Bardiani CSF Faizanè wist al tien renners aan te trekken voor aankomend seizoen. Enrico Battaglin, Kevin Rivera, Giovanni Visconti, Davide Gabburo, Andrea Garosio, Johnatan Cañaveral, Umberto Marengo, Tomas Trainini, Enrico Zanoncello en Samuele Zoccarato koersen in 2021 voor de Italiaanse formatie.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.