zaterdag 12 augustus 2017 om 18:49

BinckBank Tour 2017: Samenvatting etappe 6

De etappe naar Houffalize heeft het klassement behoorlijk opgeschud. Tim Wellens pakte de rit en Tom Dumoulin vertrekt morgen in de leiderstrui. Kijk hier de samenvatting van de etappe terug.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
12 augustus 2017 20:05
@wielerflits
Wat een waardeloze samenvattingen, de hele week al. Ik snap dat jullie ivm een samenwerkingsverband deze samenvattingen moeten plaatsen, maar deze samenvattingen zijn echt treurig. Een commentator die maar de helft verslaat en totaal geen bezieling heeft. Alsof hij de zwart omrande pagina van de krant aan het voorlezen is. Ik heb me de hele week zitten inhouden omdat ik jullie hoog heb zitten, maar de samenvatting van vandaag slaat echt alles. Het moment dat Sagan lek rijdt bijvoorbeeld, dat kan echt niet op deze manier.

Komaan WF. Dit kunnen jullie zelf 10x beter. Doe dat dan ook en plaats niet deze reclamemeuk.
12 augustus 2017 20:36
@secondant
Besef je je wel dat dit soort samenwerkingen het mede mogelijk maken dat jij van de zomer vanuit Frankrijk op de hoogte werd gehouden? Dit soort dingen levert die benodigde inkomsten op om het andere mogelijk te maken.
12 augustus 2017 21:09
@fd Jeux
Dus dan mag je geen inhoudelijke kritiek geven? Als WF zelf deze samenvatting zou verzorgen dan zo het er echt beter uitzien.
12 augustus 2017 21:45
@secondant oh zeker wel alleen het is een kwestie van keuzes maken. Doe je dit via deze weg, heb je weer financiele mogelijkheid voor andere dingen. Niet alles kan in 1 keer gaan. Wat dat betreft doet wf het slim. Groeien met realistische stappen.
13 augustus 2017 09:13
Frits, besef je wel dat reacties met inhoudelijke kritiek het mede mogelijk maken Wielerflits te laten aansluiten op wensen van lezers?
13 augustus 2017 10:45
Je moet wel beseffen dat dit uit de uitzending van Sporza werd geknipt. De rit zat er toen al op, over alle belangrijke fases was toen al teruggeblikt, en dan krijg je op het einde van de uitzending traditioneel nog eens de samenvatting van de dag. Renaat Schotte en José de Cauwer kunnen dit niet voorbereiden, omdat ze simpelweg niet weten welke beelden de samenvatting halen. Het gebrek aan enthousiasme is zo logisch te verklaren: na de spanning tijdens de rit en de vooruitblik op morgen, kun je moeilijk nog op dezelfde enthousiaste manier een samenvatting becommentariëren. Iedereen die naar de uitzending keek, had alles al live gezien. Dit is dan ook niet bedoeld als item voor een journaal ofzo. Ik ben het ermee eens dat je hier beter met een voice-over zou kunnen werken, die zijn tekst voorbereid en achteraf inspreekt. Tijdens een live tv-uitzending is dit uiteraard niet mogelijk.

Over het geluid: om de een of andere reden staat het volume van de video altijd minimaal. Dat kun je in de zwarte balk onder de video aanpassen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.