BORA-hansgrohe is klaar voor Vlaamse openingsklassiekers
Jordi Meeus start in Kuurne-Brussel-Kuurne - foto: Cor Vos
vrijdag 26 februari 2021 om 08:57

BORA-hansgrohe is klaar voor Vlaamse openingsklassiekers

BORA-hansgrohe heeft zijn selecties gepresenteerd voor Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De Duitse WorldTour-formatie trekt met renners als Ide Schelling, kasseienvreter Nils Politt en de jonge sprinter Jordi Meeus naar België.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

BORA-hansgrohe hoeft na Omloop Het Nieuwsblad niet veel te schuiven met poppetjes, aangezien er slechts één wijziging zal plaatsvinden voor Kuurne-Brussel-Kuurne. Meeus neemt dan de plaats in van Bodnar, die alleen Omloop Het Nieuwsblad zal betwisten.

Dit betekent dat Schelling, Politt, Marcus Burghardt, Patrick Gamper, Daniel Oss en Lukas Pöstlberger zaterdag én zondag in actie zullen komen. De ploeg beschikt met Politt, Oss en Pöstlberger over bewezen kasseispecialisten, terwijl de rappe Meeus wellicht kan scoren in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Selectie flag-de BORA-hansgrohe voor flag-be Omloop Het Nieuwsblad (27 februari)
flag-pl Maciej Bodnar
flag-de Marcus Burghardt
flag-at Patrick Gamper
flag-it Daniel Oss
flag-at Lukas Pöstlberger
flag-de Nils Politt
flag-nl Ide Schelling

Selectie flag-de BORA-hansgrohe voor flag-be Kuurne-Brussel-Kuurne (28 februari)
flag-de Marcus Burghardt
flag-at Patrick Gamper
flag-be Jordi Meeus
flag-it Daniel Oss
flag-at Lukas Pöstlberger
flag-de Nils Politt
flag-nl Ide Schelling

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.