Boy van Poppel langer bij Trek-Segafredo
Foto: Marcel Koch
maandag 19 september 2016 om 15:55

Boy van Poppel langer bij Trek-Segafredo

Boy van Poppel blijft de komende twee jaar voor Trek-Segafredo rijden. De Amerikaanse formatie maakte vandaag bekend het contract van de 28-jarige Brabander verlengd te hebben. Ook de contracten van de Italianen Eugenio Alafaci en Marco Coledan werden verlengd.

Van Poppel is blij bij de ploeg te kunnen blijven. “De komende jaren wil ik van dienst zijn in de voorjaarsklassiekers, de kopmannen kunnen ondersteunen en natuurlijk een rol spelen in de lead-outs”, geeft hij aan. “De ploegleiders en mijn teamgenoten geven mij veel vertrouwen. Dat stimuleert mij enorm om mij elke dag te verbeteren. Ik ben zeer tevreden in dit team.”

“De laatste jaren is Boy in dit team gegroeid”, geeft teammanager Luca Guercilena aan. “Hij heeft veel geleerd, met name in de klassiekers en heeft veel vertrouwen in de lead-outs. Volgend jaar is hij een belangrijke steun voor Degenkolb en Nizzolo.”

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
19 september 2016 16:30
Dit seizoen een van de sterkste knechten in de voorjaarsklassiekers. Prima zaak dat hij voor degenkolb kan gaan rijden
19 september 2016 17:38
Zo renner waarvan je 4 jaar geleden dacht die gaat het lastig krijgen, maar laat de laatste tijd toch mooie dingen zien.
19 september 2016 17:54
Enigszins verassend. wel lekker voor die Jongen.
19 september 2016 22:27
Alleen jammer dat hij nooit een uitslag(je) kan rijden voor zichzelf.
19 september 2016 22:42
Sommige renners zijn nou eenmaal beter als knecht, Stuyven's KBK was voor een heel behoorlijk % deze jongen zijn werk, dat was pure klasse.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.