‘Campenaerts krijgt aanbieding van Lotto Soudal’
foto: Sirotti
maandag 10 juli 2017 om 20:12

‘Campenaerts krijgt aanbieding van Lotto Soudal’

Victor Campenaerts kan zijn loopbaan voortzetten bij Lotto Soudal. De 25-jarige Belg van LottoNL-Jumbo heeft volgens Cyclism’Actu namelijk een aanbieding gekregen van de WorldTour-ploeg uit eigen land.

Campenaerts reed in de beloftenploeg van Lotto Soudal voor hij in 2014 prof werd bij Topsport Vlaanderen-Baloise. Na twee seizoenen daar stapte de Belgisch kampioen tijdrijden van 2016 over naar LottoNL-Jumbo.

Begin dit jaar zegevierde Campenaerts in de tijdrit van de Ruta del Sol. In de voorbije Giro d’Italia baarde hij opzien door in de individuele tijdrit naar Montefalco, waarin hij van de ploegleiding niet volle bak mocht gaan, op zijn borst de tekst ‘Carlien daten’ te schrijven (zie foto). In de zestiende etappe stapte hij af. Zijn nationale tijdrittitel verloor hij aan Yves Lampaert.

RIDE Magazine
54 Reacties
Sorteer op:
11 juli 2017 12:50
Deze man is geen reclame voor de wielersport, ook qua uitslagen geen hoogvlieger. Strik erom en lekker voor nederlands talent kiezen.
11 juli 2017 12:56
Goeie renner. Dat met die shit op zijn borst gekalkt is natuurlijk een uiterst onnozele ingeving geweest maar daar heeft iedereen wel eens last van en al helemaal als je een lekkere dame voor je wil winnen.
11 juli 2017 18:07
Als Sagan een wheelie maakt, gaan we toch ook niet zeuren dat het verspilde energie is? Campenaerts moest de toerist uithangen van zijn ploegleiding en hield zich netjes aan die afspraak.
11 juli 2017 22:28
Snap die mensen hier niet die zeggen dat ze hem wel kunnen missen. Hele nuttige knecht op verschillende terreinen en wint zelf ook wel eens een tijdrit. Had vorig jaar een groot aandeel in de etappezege van Gesink in de Vuelta.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.