Dit is de nieuwe regenboogtrui van Mathieu van der Poel
foto: Cor Vos
maandag 4 februari 2019 om 17:46

Dit is de nieuwe regenboogtrui van Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel begon dit veldritseizoen in de Europese kampioenstrui, tussendoor heroverde hij die trui en werd hij ook Nederlands kampioen. Na zijn wereldtitel van dit weekend mag hij het veldritseizoen afmaken in de regenboogtrui. En die is nu gepresenteerd door zijn ploeg Corendon-Circus.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het truitje moet voldoen aan de voorwaarden van de UCI. Bij het witte tenue met de regenboog horizontaal over de buik, in de kraag en op de mouwen kiest Van der Poel voor een zwarte broek. In Maldegem zal hij het tricot voor het eerst laten zien in koers.

Volgens de UCI-regels moet tot 24 uur na het WK de originele regenboogtrui gedragen worden, zoals de internationale wielerunie die aanlevert zonder sponsors. Om die reden is de presentatie van het truitje deze namiddag pas.

Volg @WielerFlits ook op Instagram!

Dit bericht bekijken op Instagram

REPOST @materiaalzone • De nieuwe regenboogtrui van Mathieu van der Poel! #veldrijden #mathieuvanderpoel #MVDP #CorendonCircus

Een bericht gedeeld door WielerFlits (@wielerflits) op

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.