Dit kan je verdienen met een juiste voorspelling van de winnaar van de Ronde van Vlaanderen
zaterdag 1 april 2023 om 10:49

Dit kan je verdienen met een juiste voorspelling van de winnaar van de Ronde van Vlaanderen

Ad Zondag is de dag waar wielerliefhebbers in Vlaanderen en omstreken een heel jaar naar uitkijken: de Ronde van Vlaanderen. Wie de afgelopen koersen niet thuis gaf, zal zijn voorjaar kunnen redden met een topprestatie in De Hoogmis. Samen met Bingoal kijken we welke renners in aanmerking komen voor de overwinning en wat jij kan overhouden aan een juiste voorspelling.

Dit voorjaar zijn er drie renners die boven de rest uitsteken. Dat zagen we duidelijk in de E3 Saxo Classic. Wout van Aert behoort na zijn overwinning in deze wedstrijd en tweede plaats in Gent-Wevelgem tot een van de topfavorieten. Bij Bingoal krijg je bij een zege van Wout van Aert 4,25 keer je inleg uitgekeerd. Van de ‘Grote Drie’ heeft hij de hoogste quotering. Bingoal acht het net iets aannemelijker dat Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar de Ronde van Vlaanderen gaat winnen, met quoteringen van 3,5 en 3,75. Van der Poel is daarmee dus dé topfavoriet.

Dat een van deze drie renners op de Oude Kwaremont of Paterberg de sterkste zal zijn, is gezien het koersbeeld van de afgelopen weken aannemelijk. Maar de Ronde van Vlaanderen kun je op meer manieren winnen dan door de sterkste te zijn op een van deze drie scherprechters. Terpstra bewees dat in 2018 door al vroeg ten aanval te trekken. Het is daarom interessant om te kijken naar de renners die de Ronde kunnen winnen door al vroeg in de aanval te gaan.

Het zou een tactiek kunnen zijn waarmee Soudal-Quick-Step succes kan behalen. Voor oud-winnaar Kasper Asgreen kan vroeg in de aanval gaan een manier zijn om het voorjaar van de geplaagde Belgische formatie nog enige glans te geven. Zijn resultaten tot dusver bieden echter weinig hoop. Misschien dat ploeggenoot Yves Lampaert kan verrassen. Als hij zondag boven zichzelf uit weet te stijgen, dan wordt jouw inzet met maar liefst 200 keer vermenigvuldigd.

Maar ook Jumbo-Visma kan de troefkaart van iemand meesturen in de vroege vlucht gebruiken door renners als Tiesj Benoot of Christophe Laporte vooruit te sturen. Benoot won dit jaar al Kuurne-Brussel-Kuurne en geldt als en belangrijke <em>dark horse</em>. <em>Bingoal</em> vermenigvuldigt bij winst van Benoot je inleg met maar liefst dertig keer. Een gokje waard!

Bekijk hier alle noteringen voor de Ronde van Vlaanderen

Speciale weddenschappen
Bingoal pakt uit tijdens de Ronde! Naast de gebruikelijke mogelijkheid om de winnaar van de wedstrijd te voorspellen, biedt Bingoal meerdere mogelijkheden om jouw rendement te verhogen. Het volledige podium in de exacte volgorde voorspellen is weliswaar lastiger dan enkel de winnaar, maar biedt je ook een veel hoger rendement. Denk jij dat Van Aert, Van der Poel en Pogacar 1-2 en 3 worden? Dan kan je dat maar liefst 14 keer jouw inzet opleveren!

Daarnaast zijn meer interessante opties die de komende wedstrijd(en) nog spannender kunnen maken. Team Jumbo-Visma is dit voorjaar buitengewoon dominant. Denk je dat er zondag weer een renner van de geel-zwarte formatie wint? Dan wordt jouw omzet met 2,75 keer vermenigvuldigd. Of denk jij dat Wout van Aert dit jaar zowel de Ronde als Parijs-Roubaix gaat winnen? Dan kan je rekenen op een rendement van twaalf keer jouw inzet. Een gokje waard!

Bekijk hier alle weddenschappen voor de Ronde van Vlaanderen

RIDE Magazine