Dylan van Baarle: “Dit bevestigt dat we goed bezig zijn”

zondag 9 april 2017 om 18:54
Dylan van Baarle: “Dit bevestigt dat we goed bezig zijn”

foto: Sirotti

Dylan van Baarle koerste vandaag in Parijs-Roubaix (20e) opnieuw attent mee. De renner van Cannondale-Drapac zag zijn teamgenoot Sebastian Langeveld een podiumplek behalen. “We hebben in de breedte een super sterke ploeg en dat hebben we vandaag laten zien”, blikt hij tevreden terug voor de camera van WielerFlits. [bingoal id="270455" link="https://bit.ly/38gwVKp" title="Wie wint Parijs-Roubaix 2021 ?"]

Meer video’s zien uit het peloton? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!
Kijk vanaf morgen (20.30 uur) naar WielerFlits Live

Dit artikel delen:

21 Reacties

Doomsday 9 april 2017 om 19:06

In de breedte sterk.. daar koop je echt helemaal niks voor. Ik zie liever de teams gebouwd rond een kopman die kan winnen.

Lennimator 9 april 2017 om 19:07

Ik ben wel benieuwd naar zijn plafond.

LaurentJalabert 9 april 2017 om 19:12

@Doomsday moeilijk leven heb je dan. Ik denk dat Dylan zeker de potentie heeft om te gaan winnen, terwijl Langeveld het nog in zich heeft om podium te rijden. Bizar dat je dan nog zo negatief kunt reageren.
on topic. Duidelijk het sterkste blok met z’n tweeën en BMC ook goed. Heb echt genoten van het Vlaamse/Franse voorjaar en Sterke Nederlanders gezien!
De Belgen wel echt oppermachtig en Sagan niet wat hij ervan gehoopt had.

TykkeThor 9 april 2017 om 19:13

Ze hebben het verlies van Vanmarcke in ieder geval keurig opgevangen met z'n tweeën. Van Baarle leek erg sterk, maar zakte later toch wat terug. Je zag ook duidelijk dat er veel sneller werd gereageerd op Van Baarle dan op Langeveld, al was die laatste ook wel weer errug sterk.

Alexander 9 april 2017 om 19:18

Volgens mij was het grote voordeel dat ze allebei goed waren. Je moet natuurlijk wel met power kunnen wegspringen. Ik vond ze geweldig rijden. Heb finale kleur gegeven. Echt mooi! Langeveld echt een verrassing.

girardengo 9 april 2017 om 19:26

@Doomsday
Waarom zo’n negatieve reactie? Ze doen het toch prima?

Wheely 9 april 2017 om 19:52

Mooie mijnwerkers kop heeft ie hier! Ik had bem ook nog graag een top 10 gegund vanuit de achtergrond maar we mogen als Hollanders trots zijn op wat Langeveld, Terpstra en Van Baarle dit voorjaar hebben laten zien. Ik zou dit clubje weleens met Groenewegen op pad willen zien, volgens mij verstaan ze elkaar wel.

Doomsday 9 april 2017 om 20:00

De Nederlanders moeten eens naar school bij onze zuiderburen die winnaar na winnaar produceren. Het kan zijn dat Dylan zijn plafond nog niet bereikt en dat hij over een paar jaar stelselmatig mee gaat doen om de winst, wat mij betreft doen ereplaatsen er echt niet toe. Die onthou ik echt niet..

snoep de hond 9 april 2017 om 20:03

@Doomsday,
Volgens mij is dat juist wat Cannondale heeft gedaan, alleen heeft die kopman een enorm pechjaar tot nu toe en kan daardoor vandaag zelfs niet starten.

poeskescherens 9 april 2017 om 20:10

@doomsday
En in Vlaanderen al jaren geklaag over het gebrek aan rondetalent waar Nederland nu echt wel wat van heeft rondlopen.

Gebruikersnaam 9 april 2017 om 20:22

@poeskescherens

Maar er worden wel net iets meer klassiekers door Belgen gewonnen dan grote rondes door Nederlanders. En de laatste laaglander op een podium van een grote ronde was volgens mij nog steedse een Belg. En de voorlaatste ook. En de derde laatste ook.

En dat terwijl Belgie op dat vlak al decennia op een hoopje wordt gereden door Nederland. Het is totaal niet efficiënt om daar zo op te focussen. En ondertussen is het meer dan 30 jaar geleden dat een Nederlander nog de Ronde van Vlaanderen won (of wereldkampioen werd). Dat is gewoon beschamend voor zo’n wielerland.

Rondo 9 april 2017 om 20:41

Ja dat is waar.

Rondo 9 april 2017 om 20:45

Toch zijn we trots op en blij voor de renners dat het goed gaat. Ik vind Cannondale ok rijden, dat aanvallende daar kijk ik voor.

Doomsday 9 april 2017 om 21:00

@ poeske: talent genoeg maar of het de volgende stap kan maken is de vraag. Alleen kruijswijk heeft laten zien dat er mogelijk wat moois aan komt..
@ gebruikersnaam: helemaal mee eens

Wielrennertje 9 april 2017 om 21:22

Hartstikke goed van beide van Baarle en Langeveld. Ze zaten er samen goed bij steeds en dat heeft zich uitbetaald.

Belkin 9 april 2017 om 21:47

Beiden bij de 10 sterkste vandaag, alleen was Langeveld de gelukkige vandaag (misschien ook wel beter, kan niet in de benen kijken). Knap als de echte kopman zo wegvalt!

jomaxman4 10 april 2017 om 01:10

@Doomsday winst of niet, volgens mij kunnen we er eerlijk over zijn dat ze vandaag top hebben gepresteerd. Boven verwachting zelfs, mede daarom is zo’n negatieve reactie volstrekt overbodig. Beiden hebben een toprace gereden en inderdaad voor de winst komen ze een stapje tekort. Heel verrassend is dat ook niet te noemen. Maarja met jou naam zullen zulke reacties er wel bij horen.

castroviejo 10 april 2017 om 07:28

@doomsday dat de Belgen het ene na het andere talent voortbrengen komt door de veel grotere vijver waar ze uit kunnen vissen. Wielrennen is daar nu eenmaal een grotere sport dan hier. Nederland staat op het eind van het jaar altijd in de top van wielerlanden dus zo slecht doen ze het niet.

wielrenner 10 april 2017 om 07:59

@doomsday, ik hoop voor jou dat je dan ook een winnaarstype bent, ik vrees er echter voor…..

Lionel Gesink 10 april 2017 om 12:49

@Gebruikersnaam

Je noemt nu bewust alleen Ronde van Vlaanderen en WK(terwijl het topic over PR gaat) Mara als ik me niet vergis hebben Nederlanders de afgelopen 3 jaar toch echt 2 monumenten gewonnen. Dat is niet slecht voor een land als Nederland.

De laatste 3 jaar viel er daarnaast veel meer te genieten met overwinningen in alle grote rondes, San Sebastian en de Vuelta van Dumoulin en Giro van Kruiswijk

jwlb 10 april 2017 om 22:19

@castroviejo spijker op z’n kop. Ik zit nu in de leeftijd van de gemiddelde profrenner en ik kan me uit de middelbare schooltijd maar 1 leeftijdsgenoot herinneren die aan wielrennen deed. Dan is de vijver voor potentieel maar klein.

Mijn gevoel zegt dat dat meer zal zijn in België.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.