donderdag 11 april 2024 om 08:15

In gesprek met Leontien van Moorsel: over de Amstel Gold Race, eetstoornissen en olympisch goud

Podcast De week van de Amstel Gold Race is altijd bijzonder. De grootste wielerklassieker van Nederland staat garant voor spektakel bij de mannen en de vrouwen. Oud-wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel is sinds 2017 koersdirectrice van de vrouwenwedstrijd en staat centraal in een speciale aflevering van de WielerFlits Podcast die mede mogelijk gemaakt wordt door Sanidirect. Wie is de persoon achter Leontien van Moorsel en hoe kijkt ze terug op haar carrière? Een goed gesprek volgde.

In deze special van de WielerFlits Podcast gaat hoofdredacteur Maxim Horssels uitgebreid in gesprek met Van Moorsel. Daarbij worden heel veel onderwerpen aangesneden: van haar geschiedenis met eetstoornissen, het Leontienhuis, haar mooiste olympische herinnering, de vraag van Leo van Vliet of ze koersdirecteur wil worden, haar huidige rol en haar blik op het huidige wielrennen.

En wie is de favoriet van Van Moorsel voor de Amstel Gold Race 2024 bij de vrouwen? Je hoort het in deze frisse WielerFlits Podcast, die we samen met AGR-sponsor Sanidirect hebben gemaakt.

Listen to “Een goed gesprek met Leontien van Moorsel; over AGR, eetstoornissen en het veilen van Olympisch goud.” on Spreaker.

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.