EK Baanwielrennen, Peter Sagan, Brian Holm, Kenny De Ketele
foto: Sirotti
dinsdag 7 augustus 2018 om 20:00

EK Baanwielrennen, Peter Sagan, Brian Holm, Kenny De Ketele

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over het EK Baanwielrennen, Peter Sagan en Kenny De Ketele.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Nederland gouddelver op EK Baanwielrennen 2018

Nederland heeft het EK Baanwielrennen afgesloten met vijf gouden medailles en deed het daarmee beter dan welk land dan ook. Daarnaast werd er drie keer brons gepakt, waarmee het totaal op acht keer eremetaal komt. Kirsten Wild was de grote slokop op de duuronderdelen met goud op de Scratch en het Omnium en brons op de Koppelkoers samen met Amy Pieters. De Nederlandse mannen domineerden op de sprintonderdelen en veroverden goud op de Teamsprint, Tijdrit en Sprint; alleen op de Keirin gingen de medailles aan hen voorbij. Bekijk hier het overzicht met alle medaillewinnaars.


Peter Sagan laat Vuelta-deelname doorschemeren?

Op Twitter postte wereldkampioen Peter Sagan een foto met een verborgen boodschap. “Hola España!”, schrijft de Slowaak op zijn social media-account. Het bericht kan geïnterpreteerd worden als een officiële bevestiging van de start van Sagan in de laatste grote wielerronde van het jaar. Het wachten is nog op een bevestiging vanuit zijn ploeg BORA-hansgrohe.


Brian Holm zegt de Tour de France vaarwel

Ploegleider Brian Holm van Quick-Step Floors heeft zijn laatste Tour de France erop zitten. De Deen was de afgelopen twintig jaar actief in de Ronde van Frankrijk, als renner, journalist en ploegleider. In een video van zijn ploeg zegt Holm graag een keer met zijn gezin op vakantie te willen in de zomermaanden.


Besef komt binnen bij Kenny De Ketele

De helft van het Belgische duo De Ketele/Ghys laat op Instagram weten positief terug te kijken op de gewonnen gouden medaille op de koppelkoers van het EK Baanwielrennen. Kenny De Ketele begint namelijk nu pas te realiseren wat er gisteren is gebeurd.

Love this picture. Starting to realise what happened yesterday. Happy!

Een bericht gedeeld door Kenny De Ketele (@deketelekenny) op

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
7 augustus 2018 20:46
Toch jammer dat Kenny niet met Moreno reed
7 augustus 2018 21:12
En wat te doen met Schwarzmann voor de Vuelta?
7 augustus 2018 22:38
"Het bericht kan geïnterpreteerd worden als een officiële bevestiging van de start van Sagan in de laatste grote wielerronde van het jaar."

Officieuze bevestiging dus.
8 augustus 2018 06:51
Wat zou Sagan zonder Twitter moeten..

Om te reageren moet je ingelogd zijn.