Gejuich, emoties en tranen in volgwagen UAE: “Je lost Van der Poel, kom op Tadej!”
foto: Cor Vos
maandag 3 april 2023 om 09:43

Gejuich, emoties en tranen in volgwagen UAE: “Je lost Van der Poel, kom op Tadej!”

Tadej Pogacar soleerde zondag op formidabele wijze naar de zege in de Ronde van Vlaanderen. Fabio Baldato en Marco Marcato, ploegleiders van dienst bij UAE Emirates, zagen dat vanuit de volgwagen gebeuren en waren door het dolle heen. Het leverde schitterende beelden van Velon op.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogacar maakte het definitieve verschil op de laatste keer Oude Kwaremont, waar hij ook Mathieu van der Poel overboord gooide. “Je lost Van der Poel al, kom op Tadej!”, schreeuwt Fabio Baldato zijn poulain toe op dit moment. “Je bent alleen en je bent de kampioen. Van der Poel heeft het lastig, net als de rest.”

“Je kunt het, je bent de nummer één van de wereld. Je schrijft geschiedenis vandaag!”, klink het later. Als de zege eenmaal binnen is, houdt Baldato het niet meer droog. “Geweldig, kampioen! Dankjewel, dankjewel, dankjewel!”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.