Greipel na tweede ritzege: “Jammer dat ik alleen op het podium sta”
woensdag 8 juli 2015 om 18:39

Greipel na tweede ritzege: “Jammer dat ik alleen op het podium sta”

André Greipel is op een geweldige manier begonnen aan de Tour de France. Na zijn ritzege in Zeeland was de sprinter van Lotto Soudal ook woensdag in Amiens de snelste. Met in totaal acht ritzeges in de Tour overtreft hij bovendien het aantal van zijn landgenoot Jan Ullrich. “Natuurlijk doet me dat wat. Ik ben er trots op wat ik in mijn carrière al heb bereikt”, sprak hij na de finish voor de tv-camera’s.

Zoals gebruikelijk was Greipel er als de kippen bij om zijn ploeggenoten een compliment te geven. “Vooral Marcel Sieberg en Tony Gallopin waren enorm sterk vandaag. Ik wil ze heel erg bedanken. Het is jammer dat ik in mijn eentje op het podium sta.”

Of er deze Tour mogelijk nog meer in het vat zit, durft de drager van de groene trui niet te voorspellen. “Dat gaan we zien. Maar ik moet blij zijn met wat ik hier al heb bereikt. Twee etappezeges maakt me heel trots.”

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
8 juli 2015 18:47
Net de herhaling van de sprint gezien en het leek er ook op dat 'ie weer z'n bovengebit op z'n nachtkastje had laten liggen
8 juli 2015 18:47
Sympathieke man!
Goed gedaan Greipel!
8 juli 2015 19:13
Aan zn linkeroog te zien staat ie niet helemaal alleen.
8 juli 2015 19:51
@schipperaar
Goed opgemerkt.
8 juli 2015 22:21
Net in vive le Velo een close up van de bovenbenen van Greipel gezien. Pfffff. Daarna trouwens de 8x geringer in omvang zijnde arm van Froome. Wat een contrast.....
8 juli 2015 22:53
Greipel samen met Barguil voor mij vooralsnog de meest verrassende renners van deze Tour. Echt klasse, bovendien rijdend voor een van de leukste ploegen uit het peloton.
8 juli 2015 23:03
Iedereen Sagan gezien in de laatste meters? PPfff....

Om te reageren moet je ingelogd zijn.