Intermarché-Wanty-Gobert is klaar voor Strade Bianche
Jan Bakelants - foto: Cor Vos
donderdag 4 maart 2021 om 15:48

Intermarché-Wanty-Gobert is klaar voor Strade Bianche

Intermarché-Wanty-Gobert en Israel Start-Up Nation zijn ook klaar voor Strade Bianche. De Belgische formatie rekent aankomende zaterdag onder meer op Jan Bakelants en Loïc Vliegen, bij Israel Start-Up Nation ontbreekt een echte kopman.

Intermarché-Wanty-Gobert rekent in de omgeving van Siena, de start- en finishplaats van Strade Bianche, vooral op zijn Belgische en Italiaanse renners. Bakelants, Vliegen en Tom Devriendt vormen een Belgische entente, Andrea Pasqualon, Lorenzo Rota en Simone Petilli zijn de Italianen met dienst. De Fransman Théo Delacroix is de zevende en laatste renner.

Israel Start-Up Nation leek met Michael Woods een kandidaat-winnaar in de gelederen te hebben. De Canadese klimmer was aanvankelijk van plan om deel te nemen aan Strade Bianche, maar maakt toch geen deel uit van de definitieve selectie. De ploeg rekent wel op Jenthe Biermans, Guillaume Boivin, Alessandro De Marchi, Reto Hollenstein, Alexis Renard en Tom Van Asbroeck.

Mads Würtz Schmidt is er ook bij namens Israel Start-Up Nation en de Deen hoopt na een goede seizoensstart mee te spelen in de finale. “Ik ben ambitieus en ik hoop mezelf op een goede manier te laten zien”, zo laat hij weten in een persbericht van zijn werkgever.

Selectie flag-be Intermarché-Wanty-Gobert voor Strade Bianche (6 maart)
flag-be Jan Bakelants
flag-fr Théo Delacroix
flag-be Tom Devriendt
flag-it Andrea Pasqualon
flag-it Simone Petilli
flag-it Lorenzo Rota
flag-be Loïc Vliegen

Selectie flag-il Israel Start-Up Nation voor Strade Bianche (6 maart)
flag-be Jenthe Biermans
flag-ca Guillaume Boivin
flag-it Alessandro De Marchi
flag-ch Reto Hollenstein
flag-fr Alexis Renard
flag-dk Mads Würtz Schmidt
flag-be Tom Van Asbroeck

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.