Janse van Rensburg erg blij met terugkeer op podium
maandag 25 februari 2013 om 11:24

Janse van Rensburg erg blij met terugkeer op podium

Argos

foto: Sirotti

Reinardt Janse van Rensburg sprintte zondag naar een tweede plaats achter Mark Renshaw in de Clasica de Almeria. De aankoop van Argos-Shimano liet zich dit seizoen voor het eerst zien. Vorig jaar won Janse van Rensburg veel wedstrijden in het shirt van MTN-Qhubeka. Zondag keerde hij terug op het podium. In een persbericht toont de Zuid-Afrikaan zich daar erg tevreden over.

“Ik ben erg blij om terug te keren op het podium”, aldus Janse van Rensburg. De rappe Zuid-Afrikaan was al een beetje nerveus voor de start, omdat hij wist dat er wat voor hem in zat. “Het team deed goed werk door mij uit de wind te houden. In de slotkilometers kregen zij de trein op de rails. Er stond wat tegenwind, dus het was een lastige sprint. Ik ging een klein beetje te laat aan en werd geklopt door Renshaw.”

Janse van Rensburg vertrekt na zijn goede resultaat in Spanje naar Nederland. “Het zal een beetje een shock voor mij worden. Ik ben immers nog nooit in de sneeuw geweest. Daarna ga ik naar België voor de Driedaagse van West-Vlaanderen. Daar kijk ik naar uit.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.