Jetse Bol met Join-S|De Rijke in Vuelta a Castilla y Leon
Jetse Bol, foto: Marcel Koch
donderdag 16 april 2015 om 19:10

Jetse Bol met Join-S|De Rijke in Vuelta a Castilla y Leon

De organisatie van de Vuelta a Castilla y Leon (2.1) heeft de volledige startlijst naar buiten gebracht. Hierop staat met Join-S|De Rijke een Nederlandse ploeg. De continentale formatie heeft een compleet Nederlands zevental opgeroepen, waaronder Jetse Bol, die vorig jaar nog voor Belkin koerste.

Naast Bol maken ook Timon van Reek, Robbert de Greef, Daan Meijers, Kobus Hereijgers en Dex en Ike Groen deel uit van de gele ploeg. Toen bekend werd dat Join-S|De Rijke uitgenodigd was, zei manager Frank Kwanten dat men vooral wil verbeteren in de rittenkoers. “Onze renners willen beter worden, en in een lastige koers met sterke competitie kan je beter worden als renner. Dat is ons doel met het rijden van Castilla y Leon.”

De Spaanse etappekoers gaat morgen van start en eindigt zondag.

Selectie Join-S|De Rijke voor de Vuelta a Castilla y Leon 2015 (17-19 april)
flag-nl Jetse Bol
flag-nl Robbert de Greef
flag-nl Dex Groen
flag-nl Ike Groen
flag-nl Kobus Hereijgers
flag-nl Daan Meijers
flag-nl Timon van Reek

Volledige startlijst

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
16 april 2015 19:21
Mooie koers voor deze ploeg. Al duurt deze koers nu ook maar 3 dagen en is het deelnemersveld ook niet meer om naar huis over te schrijven. Ronde van Croatië was misschien een betere optie geweest, duurt ook wat langer.
16 april 2015 19:58
@SolerEritrean Kroatië rijden ze ook.
16 april 2015 20:39
Thanks, mooi dan :D
16 april 2015 21:29
Net de drie profielen van de Vuelta Leon gezien. Sodemieters, dat is aardig wat klimwerk in drie dagen. De Spaanse tegenhanger van de Giro Trentino. Ik ben benieuwd of De rijke wat kan uitrichten, het lijkt me niet, maar mooie ervaring voor de renners!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.