Kenny Molly vindt onderdak bij Frans conti-team na botsing met Bingoal Pauwels Sauces WB
foto: Cor Vos
maandag 24 oktober 2022 om 08:25

Kenny Molly vindt onderdak bij Frans conti-team na botsing met Bingoal Pauwels Sauces WB

Kenny Molly kreeg geen nieuw contract bij Bingoal Pauwels Sauces WBvolgens vader Johan Molly vanwege ‘valse beloftes en leugens’ vanuit het team -, maar de 25-jarige renner zit in 2023 niet zonder ploeg. Hij heeft een contract getekend bij het continentale Go Sport-Roubaix Lille Métropole.

Molly behaalde dit seizoen meerdere ereplaatsen. Zo was hij twaalfde in de Volta Limburg Classic en achtste in de International Tour of Hellas. Ook werd hij zevende in de slotrit van de Ronde van Kroatië.

Kenny Molly reed vier volle seizoenen voor Bingoal Pauwels Sauces WB, maar kreeg in augustus te horen dat daar geen vijfde bij zou komen. Nochtans was de deal voor een verlenging eerder al rond, vertelde vader Johan Molly onlangs in een interview met WielerFlits. Volgens Johan Molly is het niet verlengen van het contract van zijn zoon een wraakactie omdat hijzelf van job verandert: dit seizoen was hij nog verzorger bij Bingoal Pauwels Sauces WB, volgend seizoen wordt hij talentscout bij Soudal-Quick-Step.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.