Koen de Kort verlengt contract bij Trek-Segafredo tot eind 2020
foto: Sirotti
vrijdag 3 augustus 2018 om 16:17

Koen de Kort verlengt contract bij Trek-Segafredo tot eind 2020

Koen de Kort heeft zijn contract bij Trek-Segafredo met twee jaar verlengd. De 35-jarige Nederlander rijdt daardoor tot eind 2020 voor de Amerikaanse WorldTour-formatie, waar hij momenteel aan zijn tweede seizoen bezig is. Ook zijn ploeggenoot Markel Irizar (38) tekende bij.

“Al vanaf het begin voel ik me echt comfortabel bij deze ploeg, het voelt als thuis. Ik ervaar erg veel steun hier; iedereen geeft het uiterste van zichzelf om de renners op hun maximum te laten presteren”, zegt De Kort. “Bij Trek-Segafredo heb ik een erg gemotiveerde en stimulerende omgeving gevonden waar ik kan doen wat ik het beste kan. Ik was erg blij dat de ploeg hetzelfde gevoel had, dus we kwamen snel tot een overeenkomst van nog eens twee jaar.”

De Kort en Irizar behoren tot de meest ervaren krachten bij de ploeg. Wat betreft leeftijd moeten ze alleen Gregory Rast boven zich dulden.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
3 augustus 2018 17:05
Daar houden ze inderdaad van oudjes. Komt Porte trouwens? Of gaan ze toch voor Thomas?
3 augustus 2018 17:48
Trek inderdaad echt een ploeg van de oudgedienden. Mooi toch van De Kort dat hij hier blijft. Een leuke renner die ik ook goed bij de ploeg vindt passen.
3 augustus 2018 19:18
Mijn sympathie voor de ploeg is echt toegenomen tijdens de Tour. Lekker aangevallen, voor elkaar door het vuur gaan, wat wil je nog meer?

Om te reageren moet je ingelogd zijn.