Lennard Kämna afgevoerd naar ziekenhuis na trainingsongeluk
foto: Cor Vos
woensdag 3 april 2024 om 18:03

Lennard Kämna afgevoerd naar ziekenhuis na trainingsongeluk

Lennard Kämna is tijdens een trainingsrit op Tenerife betrokken geweest bij een ongeval. Dat meldt BORA-hansgrohe in een persbericht. De Duitser is afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij momenteel verder onderzocht wordt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is, noch wat de schade is bij Kämna. BORA-hansgrohe zal met een update komen zodra er meer nieuws is, laat de ploeg weten.

Kämna was op Tenerife om zich voor te bereiden op de Giro d’Italia (4-26 mei). In aanloop naar die ronde zou hij ook nog de Tour of the Alps (15-19 april) rijden. Het is nog niet duidelijk of het programma van de 27-jarige Duitser nu op de schop moet.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.