Manuel Quinziato verlengt bij BMC

Manuel Quinziato verlengt bij BMC

foto: Sirotti

donderdag 23 juni 2016 om 13:11

Dubbelfeest voor Manuel Quinziato. De renner van BMC werd gisteren voor het eerst in zijn carrière Italiaans kampioen tijdrijden en mocht vandaag zijn krabbel zetten onder een nieuwe verbintenis bij zijn huidige ploeg. Ook in 2017 is de Italiaanse kampioenstrui dus bij BMC te zien.

Trouwe adjudant
Quinziato begint komend jaar aan zijn zevende seizoen voor het Amerikaanse BMC. De 36-jarige Italiaan is geen veelwinnaar, maar wel een betrouwbare knecht. Hij reed in zijn carrière al achttien grote rondes, waarvan de helft voor zijn huidige ploeg. Onder meer de gewonnen ploegentijdrit op het WK van 2014 en een etappezege in de Eneco Tour van 2015 sieren zijn palmares. Zoals gebruikelijk maakt BMC niet bekend hoe lang zij een renner vastlegt.

Dit artikel delen:

2 Reacties

123poetertjes 23 juni 2016 om 13:26

Doen ze wel handig bij BMC. In plaats van de hele rompslomp in één keer bekend maken gewoon elke dag een persbericht over een nieuwe verlenging eruit sturen. Morgen verwacht ik bericht over Dillier. En overmorgen Bookwalter.

KnightBiker 23 juni 2016 om 13:41

Ze gaan wel netjes met renners/mensen om daar bij BMC lijkt het.
Tijdige verlengingen en ook Gilbert wordt niet aan het lijntje gehouden. Een ploeg als BMC kan ook wachten en kijken wat er overschiet aan knechten en andere koopjes. Er is immers genoeg te halen als er ploegen verdwijnen aan het einde van dit jaar.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.