Nieuwe zege Mathieu van der Poel op de mountainbike in BeMC
foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 10 mei 2019 om 13:52

Nieuwe zege Mathieu van der Poel op de mountainbike in BeMC

Mathieu van der Poel heeft na de proloog ook de eerste etappe van de Belgian Mountainbike Challenge gewonnen. De Nederlands kampioen in deze wielerdiscipline legde de 80 kilometer tussen La Roche-Manhay-La Roche het snelste af en verstevigde daarmee zijn leiding.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De tweede plaats in de uitslag was – net als in de proloog – voor de Nederlander Hans Becking. Na bijna drie en een half uur gaf Becking slechts 53 seconden toe op zijn landgenoot. De derde plaats was voor de Belgische crosser Quinten Hermans, op ruim twee minuten van Van der Poel.

De Belgian Mountainbike Challenge (in de Ardennen) duurt nog tot en met zondag. Van der Poel rijdt deze meerdaagse in voorbereiding op de wereldbeker mountainbiken in Albstadt, 17 mei in Duitsland.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.