Remco Evenepoel haalt 5000 euro op voor slachtoffers overstromingen
foto: Cor Vos
vrijdag 22 april 2022 om 19:30

Remco Evenepoel haalt 5000 euro op voor slachtoffers overstromingen

Remco Evenepoel heeft zich van zijn beste kant laten zien. De talentvolle renner schonk namelijk samen met zijn fanclub vijfduizend euro aan de slachtoffers van de overstromingen van juli 2021 in Pepinster.

Evenepoel en zijn ploeg Quick-Step Alpha Vinyl maakten dat bekend op social media. “Gisteren overhandigden mijn supportersclub en mijn vader een cheque van 5000 euro aan de mensen in Pepinster. We hebben deze donatie bijeengebracht om de slachtoffers van de overstromingen van afgelopen zomer te helpen”, schreef de 22-jarige renner, dit seizoen alweer goed voor drie zeges, in een bericht.

De jonge renner van The Wolfpack, die zich momenteel opmaakt voor zijn debuut zondag in Luik-Bastenaken-Luik, was graag zelf aanwezig geweest bij de overhandiging. “Maar ik ben heel blij en trots dat ik heb kunnen helpen deze donatie bijeen te brengen om deze mensen te steunen bij het weer opbouwen van hun leven. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst en veel succes met alles!”

Pepinster werd in het voorbije jaar zwaar getroffen door overstromingen. Zowel de Vesder als de Hogne traden buiten hun oevers, met verwoestende water- en modderstromen tot gevolg. Diverse huizen stortten in en minstens vijf mensen kwamen om het leven.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.