Sanne Cant (6de): “Doe goede zaak in klassement DVV Trofee”
©Photopress.be
zaterdag 15 december 2018 om 19:09

Sanne Cant (6de): “Doe goede zaak in klassement DVV Trofee”

Geen vijfde opeenvolgende zege voor wereldkampioene Sanne Cant in de Scheldecross. Maar door de afwezigheid van Ellen Van Loy en Kim Van De Steene, doet Cant met haar zesde plaats zowaar een geweldige zaak in het klassement van de DVV Verzekeringen Trofee. 

Voor de Scheldecross volgde Ellen Van Loy op 31 seconden van Cant in de tussenstand. Kim Van De Steene op 51. Maar beide dames waren er in Antwerpen niet bij. “En op de overige concurrentes voor het eindklassement verlies ik alleen tien seconden op Loes Sels. Dus ja, ik doe een goede zaak”, klonk het bij Cant. Sels volgt nu als tweede op iets meer dan een minuut. De nummer drie, Nikki Brammeier, volgt al op drie minuten.

Over haar prestatie kon Cant kort zijn. “Ik was een fractie van een seconde te laat weg in de start en geraakte zo wat ingesloten in de eerste bocht en verloor zo een pak plaatsen. Met als gevolg dat ik na een rondje al vijftien seconden achterop lag. Dan moet je super zijn om dat gat nog te kunnen dichten en dat was ik vandaag niet. Toch ben ik zeker niet ontevreden van mijn prestatie.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.