Drie shirts voor volgend seizoen gelekt op ongelukkige wijze
foto: screenshot website TDU
zaterdag 30 december 2023 om 10:44

Drie shirts voor volgend seizoen gelekt op ongelukkige wijze

De shirts van Jayco-AlUla, EF Education-EasyPost en Groupama-FDJ voor volgend seizoen zijn gelekt via de website van de Tour Down Under. Daar stond de voorlopige selectie van de twee ploegen, alsook een foto van het tenue. Dit was echter het nieuwe tenue, dat nog niet aan het publiek was voorgesteld.

Het tenue van Jayco AlUla is compleet veranderd ten opzichte van afgelopen jaar. Dit seizoen reden ze rond in een voornamelijk blauw tenue met ook witte stukken. Blauw zal volgend jaar nog steeds te zien zijn op het tenue van het team van onder meer Dylan Groenewegen en Simon Yates, maar wel op een andere manier. Daarnaast heeft het tenue donkeroranje en zwarte stroken.

Bij EF Education-EasyPost hebben ze niet al te veel aangepast aan hun opmerkelijke roze shirt. Wel zijn er minder verschillende soorten roze aanwezig op het tenue en zijn er allerlei gouden accenten bijgekomen. Het Franse Groupama-FDJ heeft voor dezelfde kleuren gekozen, al is er meer zwart aanwezig op het tenue van volgend jaar.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.