Superprestige Diegem rekent naast Van Aert ook op Van der Poel en Pidcock
foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 18 november 2022 om 08:45

Superprestige Diegem rekent naast Van Aert ook op Van der Poel en Pidcock

In de drukke kerstperiode in het veldrijden krijgen we meerdere duels tussen Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock, ook in de Superprestige van Diegem. Donderdag deelde Van Aert zijn crossprogramma, en volgens de organisatie van de avondcross zijn ook Van der Poel en Pidcock erbij op 28 december.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Wij gaan ervan uit dat de Diegem Cross opnieuw zal kunnen doorgaan”, aldus voorzitter Francis Bosschaerts van het organisatiecomité van Diegem in een persbericht. Er wordt hard gewerkt aan het binnenhalen van de nodige toppers. “Naast Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zullen ook Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Thomas Pidcock aan de start verschijnen.”

“Ieder jaar doen we ons uiterste best om zowel bij de heren als de dames een uniek deelnemersveld in het veld te krijgen. Bij de dames hebben onder meer huidig wereldkampioene Marianne Vos, maar ook Lucinda Brand en Sanne Cant bevestigd. Beide categorieën beloven dus veel spektakel en vooral een spannende strijd om de eindzege”, zegt Bosschaerts.

Op woensdagavond 28 december wordt de Superprestige Diegem verreden in Vlaams-Brabant.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.