Pogacar gaat vandaag geld inzamelen voor hulp bij overstromingen Slovenië
foto: Cor Vos
woensdag 23 augustus 2023 om 10:00

Pogacar gaat vandaag geld inzamelen voor hulp bij overstromingen Slovenië

Een mooi gebaar van Tadej Pogačar. De Sloveense wereldtopper zal vandaag geld inzamelen voor de slachtoffers van de recente overstromingen in zijn thuisland Slovenië, door foto’s te maken met fans en handtekeningen uit te delen. Er gaat minimaal 10.000 euro naar het goede doel.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Zoals velen van jullie op het nieuws hebben gezien de afgelopen weken, is Slovenië getroffen door verwoestende overstromingen in grote delen van het land”, schreef Pogačar eerder op sociale media. Door de hoge waterstanden en de vele neerslag gold code rood in meerdere delen van Slovenië. Veel mensen moesten geëvacueerd worden en zeker zes mensen zijn om het leven gekomen door het noodweer.

Om geld in te zamelen voor de hulp gaat Pogačar vandaag handtekeningen zetten en foto’s maken met fans. Vanaf 18.00 uur is hij op het Congresplein in Ljubljana. “Voor elke foto en handtekening doneren we 10 euro aan het goede doel om te helpen bij de overstromingshulp. We gaan hoe dan ook 10.000 euro doneren”, aldus Pogi.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.