Tadej Pogacar imiteert boze, met bidon smijtende Wout van Aert: “Like a child!”
foto: Cor Vos
zondag 2 juli 2023 om 19:58

Tadej Pogacar imiteert boze, met bidon smijtende Wout van Aert: “Like a child!”

Wout van Aert was woest toen hij zondag als tweede over de streep kwam van de Touretappe naar San Sebastián. Hij sloeg op zijn stuur en smeet na de finish een bidon tegen de grond. Tadej Pogacar, die achter Van Aert als derde eindigde, zag het gebeuren en moest er na afloop hartelijk om lachen. De Sloveen waagde zich zelfs aan een imitatie van de Belg van Jumbo-Visma.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogacar zat na de etappe los te rijden, toen zijn ploeggenoot en geletruidrager Adam Yates voorbijkwam. Voor de Brit speelde de tweevoudig Tourwinnaar de scène van direct na de finish na. “Like a child!”, zei hij daarna over de gefrustreerde reactie van Van Aert na de streep.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.