Team DSM vindt in LV Logistics nieuwe partner

donderdag 2 december 2021 om 14:26
Team DSM vindt in LV Logistics nieuwe partner

foto: Cor Vos

Team DSM gaat in 2022 in zee met het Nederlandse LV Logistics, dat werkt in de logistieke dienstverlenging. Het in Vlaardingen gevestigde bedrijf is de nieuwe logistieke partner van de Duitse ploeg en zal met haar logo op het nieuwe tenue pronken.

LV Logistics is wereldwijd actief in 33 landen en kent een lange historie onder de naam LV Shipping & Transport. Nu het bedrijf van naam veranderd is, wil het graag meer naamsbekendheid genereren en beter in beeld zijn. De samenwerking met Team DSM moet daaraan bijdragen.

Beide partijen zijn ook betrokken bij de non-profitorganisatie ‘Trees for All’, die als doel heeft om meer dan vijf miljoen bomen en struiken te planten in Nederland en daarbuiten, om zo hun CO2-uitstoot te compenseren.

‘Passie voor wielrennen’
Ploegbaas Iwan Spekenbrink noemt LV Logistics een internationaal sterke partner, die staat voor hoge kwaliteit en ambities. “Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van logistiek, waaronder grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de aanleg van windparken. Duurzaamheid is ook een belangrijk thema voor LV Logistics, net als voor Team DSM”, geeft hij aan.

Mark van Herk van LV Logistics geeft aan dat zijn firma dezelfde filosofie heeft als Team DSM. “We leveren topprestaties door toewijding, samenwerking en innovatie, maar met respect voor onze natuurlijke omgeving”, zegt hij. “Ook hebben we als bedrijf een passie voor wielrennen. Via onze samenwerking met Team DSM willen we ons merk internationaal promoten, en wielrennen is een sport die zich daar uitstekend voor leent.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.