Ariesen vervangt Tusveld in selectie Roompot voor Luik-Bastenaken-Luik
foto: Marcel Koch
vrijdag 21 april 2017 om 16:23

Ariesen vervangt Tusveld in selectie Roompot voor Luik-Bastenaken-Luik

Martijn Tusveld zal toch geen uitmaken van de selectie van Roompot-Nederlandse Loterij voor Luik-Bastenaken-Luik. De ploeg meldt in een Tweet dat de 23-jarige renner niet fit genoeg is. Hij wordt vervangen door Tim Ariesen. Pieter Weening (knieblessure) en Sjoerd van Ginneken (ribbreuk) maken in La Doyenne hun terugkeer in het peloton. Voor Weening is het zondag zijn tiende deelname aan de Waalse klassieker. Martijn Budding, Jeroen Meijers, Etienne van Empel, Oscar Riesebeek, Tim Ariesen en Nick van der Lijke debuteren in de 258 kilometer lange koers door Waalse Ardennen.

flag-nl Pieter Weening.
flag-nl Sjoerd van Ginneken
flag-nl Martijn Budding
flag-nl Jeroen Meijers
flag-nl Etienne van Empel
flag-nl Oscar Riesebeek
flag-nl Tim Ariesen
flag-nl Nick van der Lijke

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
21 april 2017 18:33
Tim maar weer mee in de vroege vlucht!!
21 april 2017 19:04
Is Tusveld gevallen in de Amstel?
Want hij was 10 in de Sarthe, die vorm zal hij toch niet kwijt zijn op 2 weken?
21 april 2017 19:21
Zou Roompot ook eens kunnen gokken op de late vlucht. Altijd dat gezeur over die vroege vlucht, ik word daar een beetje moe van. Als in beeld komen het enige doel is, waarom koop je dan als bedrijf niet gewoon wat reclametijd, bijvoorbeeld voorafgaand aan Boer zoekt vrouw, dan bereik je 3 tot 4 miljoen mensen. Op deze manier ontwikkelen de jonge renners zich ook niet. In een vroege vlucht zitten is al de hoofdprijs. Liever zou ik zien dat ze bij Roompot zeggen: 'We gaan er alles aan doen om nog met meerdere renners voorin te zitten aan de voet van Saint-Nicolas, en dan knallen we naar boven'!
21 april 2017 19:32
@Koersmaniak
Hij is ziek geweest de afgelopen week.
21 april 2017 19:45
@ James > Ik snap het gevoel heel goed ja. Ipv Roompot had er beter een ander team aangetreden want dit begint onderhand een beetje drollig te worden. Nu hebben ze natuurlijk wel Weening weer maar hoe toppie zou die zijn in wat volgens mij zijn eerste koers is (?)

Om te reageren moet je ingelogd zijn.