Tour 2015: Ramon Sinkeldam geeft ziek op
Foto: Sirotti
zaterdag 18 juli 2015 om 15:21

Tour 2015: Ramon Sinkeldam geeft ziek op

Ramon Sinkeldam heeft de Ronde van Frankrijk vroegtijdig verlaten. De Nederlander van Giant-Alpecin is ziek en kon niet meer verder gaan.

De 26-jarige renner was bezig aan zijn debuut in de Tour de France. Sinkeldam moest bij zijn ploeg de sprint aantrekken voor John Degenkolb. Giant-Alpecin is door zijn opgave met nog maar zeven man in koers. Eerder verliet Tom Dumoulin de wedstrijd.

Momenteel zijn nog zeventien landgenoten actief in La Grande Boucle. Naast Sinkeldam en Dumoulin heeft ook Lars Boom eerder deze ronde moeten opgeven.

RIDE Magazine
27 Reacties
Sorteer op:
18 juli 2015 17:44
@xistnc
Wat mochten we dan van Dumoulin verwachten? Hij is normaliter niet de beste tijdrijder (dat is Martin) dus dan kan je ook niet verwachten dat hij de tijdrit nu wint. Van Degenkolb mogen we alleen verwachten dat hij in bepaalde etappes iets kan doen maar Kristoff (normaliter) en Sagan kunnen dat soort etappes ook winnen.
18 juli 2015 17:52
Heeft gisteren het meeste kopwerk gedaan voor Giant en betaald vandaag de prijs. Hoop dat hij er in ieder geval wat van leert en volgende keer zich niet overhoop rijdt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.