Trekt ook Tony Martin naar Skil-Shimano?
dinsdag 9 augustus 2011 om 17:32

Trekt ook Tony Martin naar Skil-Shimano?

foto: Sirotti

Skil-Shimano is momenteel flink actief op de Duitse transfermarkt. De Nederlandse ProContinentale-formatie legde al de jonge tijdrijder Patrick Gretsch (HTC) vast, en lijkt zich ook versterkt te hebben met diens rappe land- en ploeggenoot John Degenkolb. Nu steken er geruchten de kop op dat Skil-Shimano ook bezig is een andere Duitser van HTC, Tony Martin, in te lijven.

Cyclingnews informeerde bij Skil-manager Iwan Spekenbrink naar de geruchten rond Martin. Spekenbrink wilde deze niet bevestigen, maar ontkende ook niet: “We zijn zeker op zoek naar een renner van zijn kaliber.” Martin, die dit jaar onder meer Parijs-Nice en een Touretappe won, is vanwege het stoppen van HTC-HighRoad op zoek naar een nieuwe ploeg, en wordt naar verluidt ook begeerd door Garmin-Cervélo, RadioShack, Saxo Bank-SunGard, Leopard Trek, Sky ProCycling en GreenEgde.

Tegenover Cyclingnews wilde Spekenbrink de komst van Degenkolb, die volgens NuSport al definitief is, nog niet bevestigen. “Wat ik kan zeggen is dat Degenkolb een hele goede renner is waar we zeker geïntresseerd in zijn. Als er nieuws is zullen we een oficieel bericht opstellen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.