Verstraeten stapt niet mee over met Nys
woensdag 16 december 2015 om 13:17

Verstraeten stapt niet mee over met Nys

In tegenstelling tot de berichtgeving van verschillende media, stapt Crelan-AA Drink-teammanager Jan Verstraeten niet mee over naar Telenet-Fidea. Bij de laatste ploeg zal zijn poulain Sven Nys na zijn actieve carrière de scepter zwaaien.

Geen plek voor Verstraeten
“Verkeerdelijk werd door enkele media gesuggereerd dat ook ik deel zou gaan uitmaken van de Telenet-Fidea-ploeg. Hierbij wens ik aan te geven dat dat geen correcte weergave is van de situatie”, zegt Jan Verstraeten tegen Belga. “Er werd mij duidelijk gemaakt dat men vanaf volgend seizoen op mijn inzet geen beroep zal doen binnen deze ploeg. Na jaren als ploegleider van Sven Nys en Sven Vanthourenhout aan de slag te zijn geweest, kijk ik positief terug op een periode van vele successen en een prettige samenwerking. Ik houd voorlopig nog een aantal alternatieve opties open voor de toekomst.”

Nys: ‘Hopelijk blijft onze vriendschap’
Nys zelf reageerde met twee korte berichten op Twitter. De 39-jarige Belg zegt dat hij Verstraeten altijd zou meenemen naar een nieuwe ploeg, maar dat de zaken nu anders zijn omdat Telenet-Fidea een bestaand team is. Desalniettemin hoopt Nys zijn vriendschap met ‘superkerel’ Verstraeten te behouden.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
16 december 2015 13:59
kan altijd later nog ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn.