Vinokourov reageert: “Er is geen probleem tussen Nibali en het team”
foto: Sirotti - archief
donderdag 16 juli 2015 om 22:34

Vinokourov reageert: “Er is geen probleem tussen Nibali en het team”

Alexandre Vinokourov heeft gereageerd op het artikel dat het Spaanse AS naar buiten had gebracht vanmorgen. De ploegbaas van Astana ontkent dat Vincenzo Nibali de ploeg mag verlaten na dit seizoen.

“Er is nooit ter sprake geweest dat Vincenzo het team zal verlaten aan het eind van dit seizoen. Hij doet het heel goed in de ploeg”, schrijft Vino in een persbericht. “Natuurlijk ben ik niet blij dat we niet winnen, zoals alle managers zijn. Ik denk alleen dat Vincenzo niet op zijn beste niveau rijdt in deze Tour.”

“Nibali heeft een groter potentieel dan zijn huidige positie in het klassement. We zullen medische tests doen om achter de reden van zijn prestaties te komen, en daarnaast willen wij hem in de Vuelta zien koersen om een grote ronde te winnen”, gaat de Olympisch kampioen van Londen verder.

“Er is geen probleem tussen Nibali en het team, en we hebben het volste vertrouwen in hem. In tegenstelling tot was gezegd is in de pers.” De Italiaanse kampioen heeft nog een contract tot eind 2016 bij zijn Kazachstaanse werkgever.

RIDE Magazine
26 Reacties
Sorteer op:
17 juli 2015 12:01
Off topic : Waarom heeft TDekker nog geen contact bij Roompotje ?
Kan hard fietsen en een bak ervaring.

Dat Nibali volgend jaar een andere ploeg moet zoeken vindt Vino geen probleem. .. Dus ?

Om te reageren moet je ingelogd zijn.