Visma | Lease a Bike moet niet fitte Dylan van Baarle missen in Dwars door Vlaanderen
foto: Cor Vos
dinsdag 26 maart 2024 om 10:44

Visma | Lease a Bike moet niet fitte Dylan van Baarle missen in Dwars door Vlaanderen

Visma | Lease a Bike heeft de selectie bekendgemaakt voor Dwars door Vlaanderen. Daarbij geen Dylan van Baarle, die zich niet fit voelt. Wout van Aert is wel van de partij en voert de Nederlandse formatie aan.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Helaas kan Dylan van Baarle niet starten in Dwars door Vlaanderen”, schrijft Visma | Lease a Bike op sociale media. “Hij voelt zich niet goed en zal vervangen worden door Julien Vermote.”

Visma | Lease a Bike zit in de hoek waar de klappen vallen. In de afgelopen klassiekers zag het Nederlandse WorldTeam renner na renner tegen de vlakte gaan of ziek worden. Europees kampioen Christophe Laporte en Per Strand Hagenes zijn al definitief out voor de Ronde van Vlaanderen en nu kan Dylan van Baarle dus ook niet starten in Dwars door Vlaanderen. Het is nog niet duidelijk of de Nederlands kampioen op tijd hersteld zal zijn voor de Ronde van Vlaanderen van aanstaande zondag.

Van Baarle zelf kende ook al een ongelukkige E3 Saxo Classic. Door een val en mechanische pech miste hij – niet voor het eerst dit seizoen – de finale.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
26 maart 2024 11:11
Dan ben je Wout van Aert en investeer je jaren in het opbouwen van een ijzersterk klassieker-team om je heen. Komt het moment om er van te genieten, word je overstelpt door een pech-tsunami.

Laporte out
Van Baarle out
Benoot geblutst en gebuild
Tratnik op zijn kop gevallen
Hagenes out
& zelf ook wat schrammen op de carrosserie.

De pech-factor mag nog eens naar het andere kamp verhuizen.
28 maart 2024 08:58
Ok, het kan dus nog erger. Wat een drama voor Wout.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.