Vuelta 2023: Jumbo-Visma viert unieke trilogie met speciaal tenue in slotrit naar Madrid
foto: Cor Vos
zondag 17 september 2023 om 17:25

Vuelta 2023: Jumbo-Visma viert unieke trilogie met speciaal tenue in slotrit naar Madrid

Jumbo-Visma kent een bijzonder succesvol jaar. Nadat Primoz Roglic de Giro d’Italia won en Jonas Vingegaard de Tour de France op zijn naam schreef, domineerde de Nederlandse ploeg ook in de Vuelta a España. Nu met Sepp Kuss als gevierde man. Om stil te staan bij de unieke prestatie van dit jaar – nog nooit won één ploeg alle drie de grote ronden in hetzelfde jaar, laat staan met drie verschillende coureurs – dragen de renners in de slotrit naar Madrid een speciaal tenue.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De outfit is overwegend zwart, maar op de helmen, handschoentjes, outfits en andere accessoires zien we ook de kleuren roze, geel en rood. Ook op de wielen en bidons van de renners bevatten voor de gelegenheid details in deze kleuren. Hiermee wordt natuurlijk verwezen naar de leiderstruien in al de drie grote rondes.

Over die leiderstruien gesproken: Primoz Roglic, Jonas Vingegaard en Sepp Kuss poseerden voor de start van de eenentwintigste etappe ook nog samen in hun leiderstruien. Roglic in het roze, Vingegaard in het geel en Kuss in het rood.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.