WielerFlits Podcast: “Van der Poel maakte geen fout, Asgreen deed juist alles goed”
foto: Cor Vos
dinsdag 6 april 2021 om 14:00

WielerFlits Podcast: “Van der Poel maakte geen fout, Asgreen deed juist alles goed”

Podcast Wie had dat verwacht? De intrinsiek snellere Mathieu van der Poel die tijdrijder Kasper Asgreen meekrijgt naar de finish in Oudenaarde. Maar niet de Nederlandse kampioen van Alpecin-Fenix verdedigde zijn titel met succes, het was de Deense kampioen van Elegant-Quick-Step die victorie kraaide. Hoe kon dat nou? Geniet in een dik uur na van de Ronde van Vlaanderen met de WielerFlits Podcast!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

WielerFlits-verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen bespreken in de podcast wat hen is opgevallen tijdens de Ronde van Vlaanderen. Hoe kon Van der Poel nou die sprint-a-deux verliezen van Asgreen? Wie waren de andere ‘winnaars’ van de Vlaamse Hoogmis, welke mannen stelden teleur én hoe deed Jumbo-Visma het eigenlijk in dienst van Wout van Aert?

Ook de nieuwe veiligheidsmaatregelen van de UCI passeren de revue. Hoe denken onze mannen over de uitsluiting van Michael Schär? Daarover begint ook de voorspelling aan het einde van de podcast. Heb je geluisterd? Discussieer mee onder dit artikel. Vrijdagmorgen verschijnt er weer een nieuwe WielerFlits Podcast!

Listen to “S4E11 – Vlaanderens Mooiste en de nieuwe UCI-regels” on Spreaker.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.