Wielertransfers 2020: Amaro Antunes, Julien Simon

woensdag 21 augustus 2019 om 08:00
Wielertransfers 2020: Amaro Antunes, Julien Simon

foto: Cor Vos

Nu de transfermarkt officieel geopend is, maken de ploegen bekend met welke renners zij zich gaan versterken. In de rubriek Wielertransfers bundelen we de laatste verschuivingen in het peloton.

Amaro Antunes 
Amaro Antunes koerst nu nog voor CCC, maar de kans is volgens de Portugese krant O Jogo aanwezig dat de klimmer terugkeert naar W52-FC Porto. De 28-jarige Antunes wist in zijn eerste jaar op WorldTour-niveau naar een achtste plaats te rijden in de Volta ao Algarve. Verder reed hij de Giro d’Italia uit.

Het ProContinentale W52-FC Porto heeft naar verluidt ook interesse in de 31-jarige Ricardo Vilela, die dit seizoen uitkomt voor Burgos-BH. Mocht Antunes inderdaad terugkeren op het oude nest, dan zal hij aan de zijde koersen van Raúl Alarcón, Gustavo César Veloso en Volta a Portugal-winnaar João Rodrigues.


Julien Simon 
Eerder wisten we al te melden dat Julien Simon op weg is naar Total Direct Energie, maar nu heeft de Fransman ook zelf de transfer bevestigd. De 33-jarige Simon is bezig aan zijn zesde seizoen bij het ProContinentale Cofidis. De puncheur won dit jaar nog de Tour du Finistère en werd bijna Frans kampioen, ware het niet dat Warren Barguil sneller bleek in de sprint.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair