Zomereditie RIDE Magazine stralend onthaald bij Specialized
Peter Kraaijenvanger (links) ontvangt het eerste exemplaar van Rodrick de Munnik - foto: Remi Kranendonk
woensdag 31 mei 2023 om 18:00

Zomereditie RIDE Magazine stralend onthaald bij Specialized

Ride De nieuwe 2023-zomereditie van RIDE Magazine is uit en dat werd afgelopen vrijdag feestelijk gevierd bij het hoofdkantoor van Specialized Europe in Arnhem. Gasten en relaties wisselden aan het begin van de middag gedachten met elkaar uit tijdens een Lunch Ride, waarna het eerste magazine na een boeiende presentatie werd overhandigd aan Peter Kraaijenvanger van Specialized.

Twintig fanatiekelingen waagden zich in een rondje van een dik uur rondom het prachtige Arnhem, waar zij allen probeerden om ex-topschaatser Erben Wennemars eraf te rijden. Na een verfrissende douche en een smaakvol saucijzenbroodje van de zaak, werd het 212 pagina’s tellende zomernummer gepresenteerd aan het publiek. WielerFlits- en RIDE-hoofdredacteur Maxim Horssels leidde de presentatie in goede banen en met name Erben Wennemars zat op de praatstoel.

Anekdotes en sterke (doch waargebeurde) verhalen passeerden de revue, voordat een petje-op/petje-af-quiz voor nog meer participatie van heel de zaal zorgde. Er was een jaarabonnement te winnen op RIDE Magazine en daar werd fel om gestreden. Ook daarna vertelden mede-hoofdredacteuren Rodrick de Munnik en Raymond Kerckhoffs meer over de bijzondere verhalen in het blad (dat lees je hier) en hoe deze tot stand zijn gekomen. Daarna werd iedereen rondgeleid over het terrein van Specialized, voordat er op groot scherm naar de koninginnenrit van de Giro d’Italia werd gekeken.

Lunch RIDE

Presentatie nieuwe RIDE Magazine

Quiz, rondleiding, borrel inclusief Giro kijken


Ook dit jaar hebben we met RIDE weer een lekker dikke zomereditie gemaakt. Een 212 pagina’s dik wielermagazine waar je deze zomer uren van kunt genieten en die de sportzomer nog nét iets leuker maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.