Wielersterren schitteren op glamoureuze (montage)foto van Specialized
dinsdag 16 januari 2024 om 18:34

Wielersterren schitteren op glamoureuze (montage)foto van Specialized

De Amerikaanse fietsenfabrikant Specialized heeft acht grote wielersterren voor de camera weten te krijgen voor een glamoureuze fotoshoot. Het bleek niet mogelijk om ze allemaal tegelijk te fotograferen en dus kwam er wat technische magie bij te pas om de renners samen op één beeld te krijgen.

Het resultaat is een zeer fraaie foto. Te zien op de montage zijn, van links naar rechts: Jai Hindley en Primoz Roglic (BORA-hansgrohe), Demi Vollering, Lotte Kopecky, Lorena Wiebes (SD Worx) en Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe en Kasper Asgreen (Soudal Quick-Step).

“We lieten ons inspireren door de glamour van het oude Hollywood en de legendarische fotograaf Annie Leibovitz”, legt Specialized uit aan Het Nieuwsblad. “De locatie was een no-brainer. Het moest de plek zijn die deze geweldige renners geholpen heeft enkele van hun grootste overwinningen te behalen: de Specialized Win Tunnel (windtunnel, red.) in ons Innovation Center in Morgan Hill, California.”

“Omwille van de drukke schema’s van de renners hebben we de beelden uit vier afzonderlijke shoots met wat technische magie samengebracht.” Hindley, Roglic, Evenepoel en Asgreen werden in de Win Tunnel gefotografeerd, Kopecky, Vollering en Wiebes werden in december op trainingskamp in Spanje voor de camera gehaald en Julian Alaphilippe dan weer in Calpe.

Geplaatst als onderdeel van: Evenepoel grapt met Pogacar: “Zou graag meer je achterwerk zien”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.