Volg hier de derde etappe van de Virtual Tour de France 2020

zaterdag 11 juli 2020 om 14:30
Volg hier de derde etappe van de Virtual Tour de France 2020

Het tweede weekend van de Virtual Tour de France begint met een relatief vlakke etappe, waarin een korte helling van 400 meter de belangrijkste hindernis is. Bespreek het verloop van de koers hier op WielerFlits!

In deze derde etappe leggen de renners twee keer een ronde af van 24 kilometer. Per ronde zijn twee keer punten te verdienen voor het sprintklassement en eenmaal voor het bergklassement, namelijk op het klimmetje Aquaduc KOM (400 meter aan 5%).

Er wordt in de Virtual Tour de France niet gestreden om individuele klassementen, maar ieder klassement is een ploegenklassement. De punten van de renners worden opgeteld per ploeg. Tibco-Silicon Valley Bank (bij de vrouwen) en NTT Pro Cycling leiden in de strijd om het geel.

Het verloop is online te volgen via Zwift, maar wordt ook live uitgezonden via Sporza, NOS en Eurosport. De vrouwen gaan om 14.47 uur van start en worden rond 15.52 uur aan de finish verwacht. De mannen beginnen om 15.52 uur. De aankomst wordt verwacht omstreeks 16.52 uur.

Links
Website organisatie

Livestream (Zwift)
Parcours
Liveticker (Twitter)


Waarom virtueel wielrennen nog geen succes is

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.