Volg hier de Trofeo Matteotti 2021

zondag 19 september 2021 om 11:00
Volg hier de Trofeo Matteotti 2021

Het Italiaanse najaar gaat vandaag verder met de Trofeo Matteotti (UCI 1.1). Deze eendagskoers kent start en finish in de stad Pescara, dat gelegen is in de gelijknamige provincie. Vorig jaar won Valerio Conti de heuvelkoers. Wie volgt hem op? Volg het hier op WielerFlits.

Het parcours van de 71ste editie van de Trofeo Matteotti bestaat uit een lokale ronde van 15 kilometer die dertien keer afgelegd moet worden. Start en finish zijn aan de Piazza Duca degli Abruzzi in Pescara, een grote boulevard niet ver dan de kust. In het binnenland worden de heuvels opgezocht. Kort na elkaar volgen de Salita Tiberi (900 meter aan 5,1%), de Colle Scorrano (600 meter aan 5,8%) en de Montesilvano Colle (700 meter aan 5,8%). Daarna volgt een afdaling richting de finish.

Om 11.15 uur vertrekken de renners, waarna dertien rondes later tussen 15.55 en 16.25 gefinisht zal worden in Pescara. De Trofeo Matteotti, dat met UAE Emirates en Movistar twee WorldTour-teams aan het vertrek heeft, wordt niet live uitgezonden op tv.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Tuttobiciweb)
Liveticker (Spaziociclismo)
Liveticker (Twitter #TrofeoMatteotti)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.